Tämä jakso on omistettu Jussi HowManylle. Hän on Rockradion Vampyyrien yö -ohjelman toimittaja ja romantiikkasimi, tavoitteena pelehtiä 20 eri simin kanssa...


1243089.jpg
Jussi haluaisi haastatella Vampyyrien yö -ohjelmassaan Stellaa, mutta tämä kieltäytyy tylysti. - En todellakaan tule haastateltavaksi. Eihän minulle ole sellaisesta julkisuudesta mitään hyötyä. Olen kultin johtaja enkä halua, että vampirismini tulee yleiseen tietoon, tuhahtaa Stella. Jussi käsittää, ettei Stella pidä hänestä ja pahoittaa mielensä niin kovasti, että häneltä pääsee pieni itku. Voi reppanaa.


1233263.jpg
Ei kannattaisi syödä pilaantunutta ruokaa, Jussi. Se maistuu pahalta. Mitä oikein odotit? Toivottavasti et ala voida pahoin myöhemmin illalla.


1233214.jpg
Hiukan myöhemmin diskossa Jussin ihka ensimmäinen ihastus on Leeni Kitulias, joka on Jussin mielestä kuumaa kamaa. Mitäs tässä turhia odottelemaan, kimppuun vaan.


1233250.jpg
Ehdottomasti tutustumisen arvoinen servo, tuumaa Jussi ja vie Leenin tanssilattialle.


1243127.jpg
Mutta sitten Jussi tutustuu nättiin simityttöön, jonka nimi on Noora. Kiva tanssia ja pitäähän siinä vähän myös flirttailla. Jussin pomo, Rockradion tuottaja Usko Kallonen seuraa vieressä. Hänellä on kallossaan aina samanlainen virnistys päällä. Ei siitä ota selvää.



1233266.jpg
Kaikki meneekin ihan mukavasti kunnes Leeni huomaa mitä on tekeillä eikä yhtään tykkää enää Jussista. Kumma juttu, mistähän mahtaa johtua?   -  No, täytynee selvittää asia myöhemmin Leenin kanssa, päättää Jussi.



1243031.jpg
No nyt löytyi oikea vampyyri! Ja Jussi on ihan myyty.  - Tällä kerralla olen viisaampi ja hoidan homman niin, että saan tuon kreivittären tulemaan haastateltavaksi ohjelmaani. Stellasta nyt enää viis veisaan, tämä on parempi haastateltava. Tämä täytyy saada, ajattelee Jussi.



1243276.jpg
Töissä taas seuraavana päivänä tuottaja Usko Kallonen on rokkimoukarin kimpussa ja Jussi soittaa Kreivitär Verevälle pyytäen tätä haastatteluun. Mahtaako suostua? Amy Winehouse seuraa seinältä tilannetta jännittyneenä.


1243111.jpg
Jii-haa! Kreivitär suostui ja Jussi on niin iloinen, että pitää vähän pomppia sohvalla. Usko Kallonen neuvottelee kassakaapin hankkimisesta.



1243050.jpg
Niinpä jo samana iltana Jussi saattoi sanoa: Rakkaat  Rockradion ja Vampyyrien yön kuuntelijat, nyt minulla on ilo ja kunnia esitellä teille illan haastatteluvieras, Kreivitär Verevä, ihka oikea vampyyri. Tervetuloa ohjelmaani, Kreivitär!


1243040.jpg
Haastattelu sujuu leppoisasti ja Kreivitär kertoo elämästään, yöllisistä seikkailuista, lentämisestä ja siitä kuinka hänen perheessään kaikki ovat aina olleet vampyyreitä. Hän pitää kunnia-asianaan jatkaa perheen perinteitä.
  - Mitähän se sitten tarkoittaa, miettii Jussi, mutta unohtaa sitten nämä kreivittären vähän uhkaavalta kuulostavat sanat.


1243046.jpg
Haastattelun yhteydessä käy myös ilmi, ettei kreivitär pidä tuottaja Usko Kallosesta ollenkaan. Hän sanoo, hei haloo Jussi, etkö huomaa kuinka pinnallinen ja rahanahne tyyppi tuo Kallonen on?
No, Jussi huomaa ainakin sen, ettei kreivittärellä ole peilikuvaa. Aito vampyyri se on.


1243053.jpg
Kreivitär ei pelkää sanoa suoria sanoja tuottaja Usko Kalloselle päin näköä.  - Et ole kiinnostunut mistään muusta kuin rahasta, hän sanoo hyytävällä äänellä. Tuollaiset kylmät bisnesmiehet inhottavat minua! 
 - Itse et ole kiinnostunut muusta kuin verestä, tokaisee Usko takaisin. Minun kehossani ei veri kierrä, joten se taitaa olla se oikea syy, miksi et pidä minusta.



1243060.jpg
Oho, Jussilla on aika outo ilme. Eikö hän pidä siitä, että kreivitär noin ihastuu? Vai mistä nyt tuulee?



1243084.jpg
Mitä teet shown jälkeen, Jussi? kysyy kreivitär. Haluaisitko viettää hiukan aikaa kanssani?
 - Mikäpäs siinä, vietetään vain aikaa yhdessä, hän vastaa, mutta ei huomaa kreivittären silmien nälkäistä kiihkoa.
Show onkin juuri lopussa ja Jussi vaihtaa vapaalle.


1243063.jpg
Eihän Jussi sille mitään mahda, kun kreivitär pääsee täysin yllättämään. Jokainen vampyyrin lumouksen valtaan joutunut on mennyttä kalua.


1243070.jpg
Kreivitär on elementissään ja Jussista tulee vampyyri. Nyt ei Jussiakaan enää näy peilistä. Tässä olotilassa olisi kiva pelehtiä, tuumaa Jussi ja vie kreivittären makuuhuoneeseensa. Helppo nakki.



1243102.jpg
Pitäähän sitä lentämistäkin kokeilla, kun kerran vampyyreita tässä ollaan, päättää Jussi ja nousee siivilleen.  Hip hurraa! Tämähän on kivaa. Mutta muuta kivaa vampirismissa ei sitten olekaan (siis Jussin mielestä). Hän ei ainakaan halua nukkua ruumisarkussa (voikohan sielä pelehtiä?)



1243079.jpg
Heti ensilennon jälkeen Jussi ostaa antivampiriinia, koska hän ei halua elää vain öisin. Kreivittären muisto alkaa jo hiipua pois hänen mielestään.


1243171.jpg
Ville von Himpula tulee käymään ja syö epähuomiossa pöytään jääneen vanhan munakkaan. (On nää simit aika hölmöjä kun syövät vaan, vaikka pahaa on).


1243174.jpg
Jussi ei oikein tajua, mitä se Ville hänelle valittaa, kun itse on mennyt syömään pilaantunutta ruokaa. Rasittavaa!
- No hoh-hoijaa. Lähtis nyt pois siitä marisemasta, mulle on ihanaa naisseuraa tulossa, ajattelee Jussi.



1243117.jpg
Tämän leidin kanssa olikin oikein mukavaa. Ihan porealtaassa pelehdittiin. Mmmmm...



1243130.jpg
Onneksi sain asiat selvitettyä myös Leenin kanssa, huokaa Jussi tyytyväisenä. Mutta aika outo kokemus pelehtiä servon kanssa, hih-hih. Jotenkin Jussi ei ehtinyt ihan mukaan siihen vaan hommeli jäi pikkuisen kesken, kun Leeni jo päätti poistua paikalta. On näköjään vielä vihainen Nooralle. Jussi on vielä peiton alla.



1243136.jpg
Oops! Aina et voi voittaa, Jussi. Tämä tyttöpä onkin kiinnostunut Uskosta! Ou shit! Aika noloa, kuin isku vasten kasvoja. No sait hänet kuitenkin jo makuuhuoneeseen saakka.
 - Voi sentään, alientyttö olisi kiva saalis, harmittelee Jussi.


1243143.jpg
Jussi ei ole luovuttajatyyppiä vaan yrittää uudelleen heti sopivan tilaisuuden tullen. Tällä kerralla tärppäsi puiston valokuvakopissa. Kaikki paikalla olleet simit ryntäsivät kohisten paikalle ja paheksuivat kovasti julkisella paikalla pelehtimistä.



1243164.jpg
Myös Ville oli paikalla ja mustasukkaisuuspuuskassaan antoi Jussille kunnon läpsytyksen ympäri naamaa. Kaikki ovat kovin järkyttyneitä, mutta Ville suuttuu taas kunnolla (Villellä alkaa olla kohta ongelmia väkivaltaisen käytöksen takia). Jussi sen sijaan saa platinamielialan ja on kovin tyytyväinen itseensä ja suoritukseensa rakastajana. Muut miehet ovat selvästi kateellisia hänelle.


1243408.jpg
Jussin tyytyväisyyttä ei kuitenkaan riitä kovin kauan, kun hänen pitää jo taas miettiä uutta iskua. Ketähän yrittäisin seuraavaksi?
On se niin rankkaa tuo romantiikkasimin elämä.



1243412.jpg
Sillä välin Usko Kallonen on perustanut laittoman uhkapeliluolan Rockradion yläkertaan. Varo vaan, Jussi hän kynii sinut vielä putipuhtaaksi pokeripöydässä, ellet pidä varaasi. Jussi näyttää pokerinamalta.
  - Tänne pitää saada portsari, tiedätkö ketään luotettavaa? kysyy Usko.  - Olisikohan Slark Gabbel kiinnostunut tulemaan, pohtii Jussi. Ainakaan hän ei ole mikään erityisen onnistunut stylisti, varmaan sopisi paremmin portsariksi.  - Ahaa, taidankin kysyä sitten häneltä. Eihän hänellä vain ole yhteyksiä poliisiin? utelee Usko.  - Ai millaisia yhteyksiä? Tuskinpa vain, arvelee Jussi.


1243418.jpg
Jussi yrittää iskeä kaikki ohikulkevat naiset. Taas hän on vauhdissa ja charmi puree kuinkas muutenkaan.



1243422.jpg
Ja taas uusi. Yötä päivää tämä lemmenkone jaksaa. Huh-huh, eikö hän koskaan väsähdä?! Kuinka monta näitä jo on?



1243425.jpg
Sitten taas paluuta työelämän arkitodellisuuteen. Tuotantopalaverit tuottaja Usko Kallosen kanssa ovat sairaan tylsiä, mutta onneksi on runsaasti janojuomia tarjolla. Ei tätä muuten kestäisi. Uskolla on paljon hyviä ideoita radiotoiminnan kehittämiseksi.
- Voi ...ttu, miettii Jussi, kauanko tota skeidaa pitää vielä kuunnella? Blaa-blaa-blaa. Lisää juotavaa ja äkkiä!



1243429.jpg
Mutta kaiken kaikkiaan Jussi on kuitenkin hyvin iloinen työstään Rockradiossa. Pomppii taas voltteja sohvalla. Sohva on kohta entinen tällä menolla, Jussi! Tuottaja Usko Kallonen on näköjään keksinyt jonkun uuden tavan tienata rahaa. Säkkitolkulla rahaa...

Ja tätä rataa jatkuu elämä tällä tontilla. Ehkä tuntemamme simit tulevat vielä joskus pelaamaan Uskon peliluolaan.



Ai niin, yksi kuva vielä...

1243441.jpg
Meinasin ratketa, kun huomasin, että kaukoputki menee Uskon silmäaukosta tollai sisään...
Hyvä Usko, jee! Toivottavasti alienit sieppaavat sinut!


Siinä kaikki tältä tontilta!