Meidän Ville von Himpula on nyt vakiinnuttanut asemansa Outolaakson Umpikujan asukkina, vaikka hänen keskeneräinen, ikkunaton ja päällysteetön talonsa onkin joidenkin naapurien mielestä alueen häpeäpilkku. Hänellä on nyt neljä ystävää. Tässä hän on lähdössä töihin luolientutkijana, mutta hän on kyllä jo siitäkin edennyt urallaan. Tämä kuva on tässä vain ja ainoastaan siksi, että Ville on niin söpö pipopäisenä. (Pipo on paljon parempi kuin ne lippalakit mun mielestä. Enkä muuten ole ainoa, joka on sitä mieltä. Tiedän ainakin kaksi pelkästään Villen pipoille omistautunutta nettiyhteisöä, LOL!)
1166845.jpg


Villen salainen ihastus, vihreä kaunotar Stella pitää uudesta naapuristaan Villestä todella paljon, mutta on hiukan huolissaan, kun tämä on niin laihakin. Mahtaneeko saada tarpeeksi ruokaa? Stella kutsuu Villen kyläilemään kotiinsa ja sehän on Villestä oikein hieno juttu. Ville ei pysty salaamaan ihastustaan vaan kertoo ujosti Stellalle tunteistaan. Mutta voi Ville Ville etkö huomaa, että Stellahan odottaa lasta?
1166812.jpg

Stella on otettu Villen tunteenperkauksesta ja hiukan huvittunut tämän ujonkohteliaasta käytöksestä, mutta kertoo olevansa onnellinen miehensä Norbeuksen kanssa ja odottavansa perheeseen esikoista. - Olen kyllä mielelläni ystäväsi, jos haluat, sanoo Stella. Halataanko ystävyyden merkiksi? Vatsani pompsahti jo kerran, niin että on varmaan parasta halata nopeasti, ennen kuin se pompsahtaa uudelleen ja halaaminen käy hankalammaksi. - Ollaan vain ystäviä ja halataan, tuumaa Ville hiukan pettyneenä.
Taustalla näet Stellan maalaaman Norbeuksen muotokuvan.
1166814.jpg


Sitten Norbeus tulikin töistä kotiin. Hän toimii lakimiehenä kun taas Stella on mystiikkauralla. He ovat molemmat yliopiston käyneitä ja äskettäin menneet naimisiin. He asuvat isossa talossa ja heillä on raha-asiat kunnossa. Näillä kahdella oli jo yliopistoajoilta tavaraluetteloon jäänyttä pois annettavaksi sopivaa kamaa. Ja koska Villellä ei ole vielä mitään omaisuutta, tuntui oikealta antaa hänelle jotakin. Norbeus antoi käytetyn basson. Outoa, miten se mahtuukin tuollaiseen pieneen laatikkoon. Ville ei ota uskoakseen, että Norbeus voi olla näin ystävällinen häntä kohtaan, mutta ottaa sitten lahjan mielellään vastaan. Kylläpä nämä avaruusoliot ovat mukavaa väkeä.
1166804.jpg



Stella antoi käytetyn jääkaapin ja sekin mahtui kumma kyllä aivan samannäköiseen pieneen laatikkoon. -Minulleko vielä toinenkin lahja? Tämä on jo liikaa. Voi kiitos kiitos, sanoo Ville. Ei minulla ole mitään teille. - Ei se mitään, nämä olivat meille tarpeettomiksi käyneitä vanhoja esineitä, vastasivat Norbeus ja Stella.
1166805.jpg



Kaikki ovat iloisia ja niinpä sitten hiukan juhlitaan ja tanssitaan ja pidetään hauskaa.
1166808.jpg



Stella on taitava magnetohytkyttimen käyttäjä ja Ville näyttää olevan aina vain kovin ihastunut Stellaan, vaikka Stella onkin varattu. Eihän simi mahda tunteilleen mitään. When I love I love, sanotaan jo Villen tatskassakin... (Niin, ne tatuoinnit. Nehän eivät nyt näy, koska Ville parka on joutunut laittamaan niin paljon nikotiinilaastareita ympäri kehoa. Hänhän on tunnettu ketjupolttaja, jolla menee viisi röökiaskia päivässä. Outolaaksossa ei kuitenkaan voi polttaa, joten hän tarvitsee vastaavasti viisi askia nikotiinilaastareita päivässä. Buahahahaa!)
1166855.jpg


Samaan aikaan Norbeuksen ja Stellan luona on kylässä myös heidän opiskelukaverinsa Tiina, johon Villen toivotaan ihastuvan. Kuka siis on tämä salaperäinen vaalea nainen? Tässä kuvassa he loikolevat palmujen katveessa kuumassa lähteessä ja Ville joutuu kuuntelemaan, kun Norbeus kehaisee valmistuneensa yliopistosta huippuoppilaana ja miten helposti se häneltä kävi. Villeltä on koulu jäänyt kesken, mutta ehkä hän ei silti tunne huonommuutta, koska onhan hän kyllä itse lueskelemalla sivistänyt itseään.
1166826.jpg



Lähdettyään Stellan ja Norbeuksen luota Ville piipahtaa vielä samana iltana naapuruston uimalassa, jossa hän tapaa Turma Topakan. Turma ei pidä Villestä ollenkaan ja ilmoittaa sen varsin suorin sanoin. - Mitä minä muka olen tehnyt, ihmettelee Ville. Kauhean agressiivinen akka, oikea raivotar.
Voi Ville parkaa. Miksi naiset häntä noin huonosti kohtelevat?
1166852.jpg


Sitten miesten vessassa Ville törmää kehenkäs muuhun kuin Hercule Poirottiin. Ville on nyt valmiiksi pahalla tuulella ja tokaisee pitävänsä häntä ihan huijarina ja muka-salapoliisina. Ei oikea Hercule Poirot voi olla noin nuori. Tästäkös Hercule vetää herneet nenäänsä ja tiuskaisee takaisin, ettei se Villelle mitään kuulu. Pääasiahan on, että SimCityn ratkaisemattomat rikokset selvitetään ja siinä Hercule on kuin onkin onnistunut ihan oikeasti. Niin että revi siitä!
1166836.jpg


No eihän tuohon mitään voi vastaankaan sanoa, Ville tuumaa, ja kysäisee saman tien, tietäisikö Hercule, kuka aina varastaa Villen sanomalehden. Hercule ei tiedä, eikä niin pienet jutut häntä edes kiinnosta. Hän selvittelee parhaillaan varastettujen puutarhatonttujen arvoitusta. - Vai niin, vastaa Ville, voisikohan herra salapoliisi sitten auttaa minua löytämään itselleni tyttöystävää. Olen niin epätoivoinen, kun ei ole yli puoleen vuoteen torttua irronnut. - No hoh-hoijaa, EVVK, puuskahtaa Hercule ja haukottelee mielenosoituksellisesti.
1166831.jpg


Seuraavana päivänä aivan sattumoisin Ville tapaa talonsa edessä ohi kulkevan kaunottaren, Tiinan. Hei tämähän on se sama tyttö sieltä kuumasta lähteestä! Vierestä tilanteen kehittymistä seuraa uteliaana Emma Hörölä ja toivoo, että nyt vihdoin tärppää, koska eihän tätä kukaan kestä.
Villellä ainakin on heti perhosia vatsassaan. Hän ihastuu ja rukoilee hiljaa mielessään, että Tiinakin olisi vapaa. 1166821.jpg



Tiina on kuin onkin vapaa ja hänkin ihastuu Villeen. Ihanaa. Vihdoinkin, Ville, vihdoinkin! Kaiken sen kärsimyksen jälkeen sinulla on mahdollisuus onneen. Ja ihan kuin pisteenä i:n päällä: vielä tuollainen Black Sabbath -paita Tiinallakin. Jätämme lemmenparin nyt tällaisiin mukaviin tunnelmiin ja palaamme heidän tarinaansa seuraavassa jaksossa. Voin jo kertoa, että siellä on tulossa muutamia mutkia matkaan.
1166854.jpg


--------------------------------------
Tässä vielä pari pääjuonen ulkopuolelta mukaan tempaistua ylimääräistä kuvaa.

Ekstra nro 1:
Ekstraa juorupalstalta: tässä ovelasti peilin kautta otetussa kuvassa on Stellan ja Norbeuksen esikoinen. Heille syntyi kaunis vihreä tyttövauva, joka sai nimekseen Noella. Sydämelliset onnittelumme koko perheelle!
1166859.jpg


-------------
Ekstra nro 2:
Tämä voi olla järkytys monelle, mutta Stella ei olekaan niin puhdas pulmunen kuin antaa ymmärtää. Hänellä on salaisuus. Paljastan sen tässä, mutta pidetään se ihan vain meidän keskisenä - älkää missään tapauksessa menkö kertomaan Norbeukselle. Stella on ihastunut erääseen siniveriseen kreiviin. Voi Stella Stella! Etkö tiedä kuinka vaarallista peliä pelaat?! Norbeus on niin mukava ja teillä on lapsikin. Ajattele nyt vähän, jos kreivi purisi sinua, millaista olisi olla avaruusolio-vampyyri?!
1166857.jpg

Seuraan tapahtumien kehitystä ja raportoin seuraavassa jaksossa myös tästä. Siis jos nyt jotain sattuisi tapahtumaan. Mitään varmuuttahan ei tietenkään ole.