1248213.jpg
Eihän kukaan ikuisesti voi olla toiselle vihainen. Ville lurittelee jotain anteeksipyyntöjä Tiinalle. - Muutan tapani kokonaan, olen ihan kiltisti enkä lyö sinua enää ikinä, lupaa Ville. Tiina ei näytä kovin tyytyväiseltä. Hän ei taida oikein uskoa Villen sanoihin.


1248194.jpg
Tiina ei halua kuunnella. - Valeita, pelkkiä valeita, hän sanoo.  - Mitä mä oikein olen tehnyt väärin ansaitakseni tämän? ihmettelee Ville ja levittelee käsiään. Etko voisi antaa jo anteeksi?


1248183.jpg
Seuraavana päivänä Ville ehdottaa rauhaa Tiinalle. Onneksi Tiinakaan ei jaksa enää riidellä. Ehkä tästä vielä tulee jotakin.


1248264.jpg
- Haluan remontoida täällä nyt, kun lapset kasvavat eikä kehtoja enää tarvita. Nuo paneelit on ihan kauheat. Kukahan nekin on valinnut? Nyt ne saavat kyllä lähteä! Ja samantien myös kylppäri uusiksi, Tiina on tomerana.
Villellä ei ole mitään vastaansanomista. Ehkä sisustushommelit saavat Tiinan rauhoittumaan. Rahaakin on nyt tarpeeksi. - Voisihan sitä lisäksi rakentaa myös kellarin ja takapihalle uima-altaan, hän pohtii.



1248163.jpg
Yläkerran olohuoneen remontti on valmistunut juuri sopivasti. Tapetti on ranskalaista Alphonse Maria Mucha -tyyliä. Tänään on paljon syntymäpäiviä tiedossa ja kakkukin on jo hankittu valmiiksi. Ville kutittelee taapero-Lindeä vielä viimeisen kerran. Ihan tuntuu haikealta heittää hyvästit pikku taaperoille. Kohta se alkaa se kasvupyrähdysten sarjatuli.


1248176.jpg
Burtonista tuli tämännäköinen teini.



1248181.jpg
Mige kasvaa teini-ikäiseksi. Aika pullea vatsa hänelläkin.


1248278.jpg
Kaasun vuoro ponkaista kasvuun.



1248245.jpg
Tässä he kaikki ovat. Koska kaikilla pojilla oli synttärit samana päivänä, päätettiin juhlia joraamalla yhteisesti. Mukana joraamassa on myös pari satunnaista vierasta.
Tässä kuvassa taustalla näkyy entinen lastenhuone uudessa kuosissa.



1248229.jpg
Pojista Linde on ainoa, joka sai kivat vaatteet syntymäpäivänään. Todistus vain ei taida olla kovin mieluinen. Noh, älä välitä Linde,  kyllä se siitä...



1248272.jpg
Kun koti on uudistettu, Tiina haluaa hiukan uudistaa myös vaatekaappinsa sisältöä. Nyt hän on lähtenyt vaateostoksille ja sovittelee erilaisia asuja. Voi ei, kauhea - pane se äkkiä pois. Ei tuollainen tyyli sovi sinulle ollenkaan.


1248276.jpg
Tämä on parempi, ota tämä mieluummin, Tiina. Värikin on iloinen ja sopii blondille oikein hyvin.



1250633.jpg
Kotona taas:  - Pidän kovasti uudesta mekostasi, Tiina, sanoo Ville. Myös uusi sisustus on minusta hyvin onnistunut. Kiitos, että olet ollut niin aikaansaava.
Tiina on kehuista mielissään ja sydämet sen kertovat: Ville on Tiinan rakas. Onkohan anteeksipyynnöt vihdoin tehonneet ja välit lämmenneet uudelleen?
Keittiöön on saatu uudet Coca-Cola -aiheiset seinäpaneelit. Kirjastoon pitää vielä tehdä jotain muutoksia.


1250654.jpg
Vihdoinkin on päästy näin hyviin väleihin. Kyllä siinä onkin mennyt aikaa, mutta nyt Tiina ja Ville ovat uudelleen rakastuneet toisiinsa. Onpa mukava halia kunnolla pitkästä aikaa!
Taustalla näkyy musiikkihuoneen uusi holviaiheinen tapetti ja lattialaatat.


1248289.jpg
Mitäs nyt? Tiina on ostanut ihan hääpuvun näköisen koltun ja sovittelee sitä nyt peilin edessä. Ahaa, hän taitaa suunnitella jo häitä.


1248208.jpg
Uima-allas rakennettiin takapihalle, koska siellä oli niin paljon käyttämätöntä tilaa ja pojat tarvitsevat mukavaa liikuntaa. Uiminen onkin hyvää ajanvietettä ja pojat viihtyvät kauan uima-altaassa. Se on tehnyt hyvää näille pikku pullukoille. Tai siis pian entisille pullukoille.


1250657.jpg
Stella on kauhean vihainen Villelle. Kumma juttu, kun hänhän itse torjui Villen eikä halunnut mitään ja nyt sitten on niin käärmeissään, että pitää käydä potkimassa roskis nurin. Välit menivät tiettävästi poikki Jussi HowManyn takia. Täällä ei enää Stellaa kaivata, pitäköön vampyyrinhampaansa poissa vaan näiltä kulmilta.



1250652.jpg
Sitten on saatu hääpäivä sovittua. Häitä edeltävänä iltana Tiinaa vielä mietityttää. Mitähän jos sanoisinkin, etten tahdo? Ei sentään, se oli vitsi.



1250617.jpg
Häät järjestettiin vain lähimpien prheenjäsenten läsnä ollessa talon kattoterassilla paljaan taivaan alla. Onneksi oli kaunis ilma.
Tahdotko sinä Tiina ottaa minut aviomieheksesi ja rakastaa minua myötä ja vastoinkäymisissä...
- Tahdon.



1250628.jpg
Tahdotko sinä, Ville ottaa minut aviovaimoksesi ... 
- No tahtoo se! tokaisee Kaasu pyyhältäessään ohi.
Nyt kun sormukset on vaihdettu, Tiina ja Ville julistetaan täten aviopuolisoiksi. Aamen!


1250620.jpg
Ville muistelee mielessään, kenen kanssa oikein meni naimisiin. Ai niin, Tiina - vai mikä se oli... Sitten syödään kakkua, vai mitä se oli...


1250646.jpg
Malja vastavihityille: Onnea!


1250639.jpg
Juhlien jälkeen takaisin arkeen: kirjastoon hankittiin kulmasohva. Villen mielestä lukeminen kannattaa aina, Lindeä väsyttää ja Kaasu on jääkaapilla etsimässä välipalaa. Mukava koti-ilta menossa von Himpuloiden perheessä.



1250643.jpg
Musiikkihuoneeseen on saatu mahtumaan myös baaritiski ja kaikki nautiskelevat drinkkejä innokkaasti. Tiinan vanhemmat ovat olleet kylässä jo monta päivää, mutta ei se mitään. Hyvin näkyvät viihtyvän. Tuo blondi kitaristi on naapurin muija, joka on tullut ihan kutsumatta eikä puhu kenellekään mitään. Soittaa vaan lujaa ja naama nutturalla. Hei, etkö huomaa, että Ville haluaisi varmaan jo itse kohta soittaa kitaraansa?


Näin jatkuu onnellinen arki von Himpuloilla.



1250650.jpg
Nyt on siis saatu tämän perheen asiat hyvälle mallille, joten voimmekin heittää heille hyvästit.
Villellä on kyllä aika ovela ilme. Mitähän hänellä on mielessään?



Sarja päättyy tässä naapurustossa.
Seuraava tuotantokausi kertoo kokonaisen naapuruston asukeista.