Eräänä päivänä Outolaakson Umpikujan varrella sijaitsevalle tyhjälle tontille ilmestyi uusi asukas. Kukaan ei tiedä mistä hän oikein tuli. Ehkä hän vain tipahti taivaalta. Hänen nimensä on Ville von Himpula ja hän on horoskooppimerkiltään skorpioni. Hän on tietotavoitteinen - eli lukee paljon kirjoja - pitää meikistä, luovuudesta ja inhoaa liikakiloja. Hän kuuntelee 70-luvun hevi metallia ja ihailee Black Sabbath -yhtyettä. Hänen suosikkivaatteensa onkin vanha Black Sabbath t-paita. Hihassa olevan heartagram-merkin hän on ihan itse suunnitellut ja kursinut kiinni paitaansa.
1163004.jpg


Umpikujan varrella sijaitsee monta suurta ja kaunista taloa, mutta vaikka Villen rahat menivätkin nyt aluksi melkein kokonaan tämän tontin hankkimiseen, hän on varma siitä, että vielä jonakin päivänä hänellä on komea punatiilinen talo. Se voisi olla tornimainen ja nelikerroksinen ja kellarikin voisi olla ihan mukava. Mutta miten Ville kaiken sen saa rakennettua?

Tässä hän vielä istuu yksin tyhjällä tontillaan ja haaveilee näköjään pianosta. Toiveissa hänellä on kirjahyllyn ja kylpyammeen osto ja peloissa rahojen menettäminen taskuvarkaalle. Outoa, sillä eihän hänellä edes ole rahaa...

1163009.jpg


Seuraavaksi jo tulikin naapuruston väkeä toivottamaan Villeä tervetulleeksi asumaan Umpikujalle. Alla olevassa kuvassa näet taustan tiilitalossa asuvan Stellan. Ville ei ole ennen nähnyt avaruusoliota, näin läheltä ainakaan, eikä hän voi vastustaa tätä hurmaavaa vihreää kaunotarta. Ville ihastuu heti kovasti Stellaan. Ruskeatukkainen nainen on Tuula ja hän asuu taustalla näkyvässä valkoisessa talossa. Kolmas naapuri taas on tunnettu yksityisetsivä Hercule Poirot, joka selvästi yrittää tehdä vaikutusta Tuulaan.

1163007.jpg


Ville on mietteliäs sillä hän ihmettelee, miten on mahdollista, että Hercule Poirot näyttää niin kovin nuorelta. Samanikäiseltä kuin Ville itse. Ville arvelee, että tämä taitaakin olla petkuttaja elikkä vale-Poirotti. Taustalla mäen päällä näkyy Poirotin suuri keltainen puutalo. Mielenkiintoista!

1163027.jpg


Kohta olikin jo ilta ja Ville päätti rahapulassaan viihdyttää vieraitaan räppäämällä rahasta. Taustalla Tuula ja Hercule vain potkivat footbagia eivätkä piittaa Villen räpistä ollenkaan. Stella kuunteli ja antoi myötätunnosta vähän rahaa samoin kuin sattumalta ohi kulkenut Voitto Ruutila antoi muutaman lantin. Ei kehuttavaa menestystä siis. Ei taida meidän Villestä olla räppäriksi. Taustalla näkyy hänen kolkko ja autio kotinsa. Seinät ja lattiat on päällystämättä, ei ole väliseiniä eikä edes ikkunoita ole. Vaikea uskoa, että tähän vielä joskus kohoaa monikerroksinen tornitalo. Mutta perustukset ainakin ovat kunnolliset.
1163042.jpg


Kun vieraat olivat poistuneet, Ville vaipui hiuksiaan haroen epätoivoon. Arrrggghh!!! Hän ei kestä tätä kurjuutta. Taloon on hankittu pieni sohva, yksi puutarhatuoli ja pieni jääkaappi. Vessanpytty on seinänvierustalla, mutta ei ole suihkua ollenkaan. Voi itku, voisipa edes lotota, mutta kun ei se käy.
1163034.jpg



Nyt ei auta kuin etsiä sopivaa työtä. Päivän lehdestä löytyikin paikka seikkailu-uralta suurlähettilään apulaisena. Palkka on 172 simeleonia päivässä. Parempi sekin kuin ei mitään.
1163037.jpg



Villen ensimmäinen työpäivä on nyt ohi. Hän näyttää ihan komealta työasussaan. Tässä naapurustossa asuu myös servoja. Ville ei ennestään tuntenutkaan yhtään. Tämä on Aurora ja kun Ville huomaa kihlasormuksen Auroran sormessa, hän tuntee pientä kateutta. Vai on tämä robottikin löytänyt oman rakkaan, milloin ja mistä Ville löytäisi sen oikean? Ville päättää lähteä yhteisötontille ja mikäs sen mukavampaa kuin mennä rullaluistelemaan Kehäkiitäjien rullausringille. Jospa siellä tutustuisi uusiin simeihin.
1163051.jpg


Rullausringillä Ville iskee heti silmänsä Erin Ypölään. Hänen ilmeensä kertoo kaiken ja katsehan on tiukasti nauliutunut Erinin rintavarustukseen (siis wau mitkä meloonit....). Erin ja Ville eivät kuitenkaan ole ollenkaan yhteensopivia, joten tätä ihastusta ei viedä eteen päin. Ville on tässä muuten aika laihan näköinen, vatsakin kuopalla. Mutta hänhän ON laiha.
1163046.jpg


Takaisin kotona Ville ryhtyy jumppaamaan, sillä kuntopiste on nyt pakko saada uralla etenemistä varten. Ilmeestä päätellen Ville ei ole urheilullista tyyppiä, mutta hän on määrätietoinen ja sitkeä. Lääh - puuh! Jaksaa jaksaa, vielä vielä...
1163069.jpg


Nyt on kulunut kolme päivää tässä naapurustossa ja Ville on tutustunut jo 16 simiin (servo mukaan lukien). Hän on hankkinut halvan kirjahyllyn ja kylpyammeen. Sänkyä ei vieläkään ole, joten Ville ressukka saa nukkua muhkuraisella sohvalla. Lopen uupuneena jumppaamisesta hän vaipuu unimaailmaan ja näkee ihanaa unta naapurin kauniista Stellasta. Minä tiedän kuitenkin, että Stella rakastaa syvästi aviomiestään (mutta sitähän Ville ei tiedä). Ville on ystävystynyt myös Tuulan kanssa ja seuraavassa jaksossa Ville tutustuukin Tuulan tyttäreen, joka saattaa olla hänelle juuri se oikea.  Jätämme Villen nyt toistaiseksi tähän uinumaan. Liikuttavaa, kuinka hän hymyilee unissaan...
1163011.jpg