Hei, tässä jaksossa keskitymme perhe-elämän kiemuroihin Villen tiilitornissa. Kuten huomaatte, Ville on kasvattanut pienen parran.
1213760.jpg


Mikä siinä kakkupalassa nyt on niin mielenkiintoista, kun noin tarkkaan pitää katsoa? Ville on huolissaan Tiinan voinnista ja Tiina näyttääkin aika omituiselta. Hei haloo Tiina? Lopeta se niskan nyrjäytys.
1213583.jpg


Mokoman päänroikottamisen jälkeen ei ole ihme, että Tiinalla on hiukan hartiasärkyä. Ville osoittaa kiintymystään hieromalla. Näin huomaavainen hellyys avovaimoa kohtaan on helpotus varmasti meille kaikille, sillä edellinen jakso päättyi vähän epämääräisissä merkeissä. Pojat ne vain vähän pelleilivät. Ei sen kummempaa.
1205053.jpg


Sitten onkin tämän talon ensimmäinen tulipalo. Onneksi tuo 2000 miinuspistettä saanut simi ei ole talonväkeä vaan naapuri Topi Pätkämäki, joka on vain kyläilemässä eikä liity mitenkään tähän tarinaan. Mutta kukahan se sitten oli, joka sytytti palon?
1213516.jpg


Palon sytytti servo Gunter, joka autteli tekemällä taloustöitä. Mutta älä Tiina enää suostuttele Gunteria kokkaamaan. Se ei taida osata. Sen sijaan se alkaa ihan itsestään aina vähän väliä tehdä jotain hyödyllistä. Se ei malta olla tyhjin toimin, vaikka se on vain vieraana, sillä servot on ohjelmoitu huolehtimaan kodin siisteydestä. Likaiset lautaset tiskikoneeseen.
1205073.jpg


Eikö täällä koskaan siivota, tuumii Gunter ja putsaa vessanpytyn. No, Tiinalla on ollut hiukan huono olo.
1205066.jpg


Jaha, Tiinan synnytys on juuri käynnistynyt. Stella on käymässä ja hän tietää viiden lapsen äitinä, millaista se on. Niinpä hän osallistuu kasvojen ilmeillä ja koko kehollaan synnytykseen. Hauska katsoa moista myötä-ähellystä.
1213514.jpg


Perheen esikoinen on syntynyt. Tiina ojentaa vauvan Villelle, sillä tulossa on vielä toinenkin vauva.
1213519.jpg


No niin, perheessä on nyt kaksi poikaa, joille annettiin nimeksi Mige ja Burton. Stella onnittelee pikaisesti, sillä hänen on taas lähdettävä liihottelemaan kotia kohti. Tälläkään kerralla hän ei ollut puremistuulella, niin ettei uusia vampyyreita nytkään saatu. Ehkä joskus toiste sitten... Mitä sinä Ville nyt sen vastasyntyneen laitat lattialle?
1213529.jpg



Ville osallistuu heti alusta alkaen vauvojen hoitoon innokkaasti. Tässä pulloa tarjoillaan Burtonille. Ilmeet kertovat kaiken.
1213540.jpg



Seuraavana yönä oli raju ukonilma ja salama iski kolmeen puuhun Villen tontilla. Ne paloivat soihtuina monta päivää.
1213591.jpg




Ville rakastaa lapsenhoitoa, eikä pahastu, vaikka Burton oksentaa hänen päälleen. Villellä on ihanan leveä hymy naamalla koko ajan. Myös Burton naureskelee. Taisi tehdä tuon kepposen tahallaan, pikku vintiö. Tulipalon loimotus näkyy ikkunasta.
1213546.jpg


Voi pikku Mige, punoittaako pepa, isi vaihtaa vaipan. Ja taas yhtä hymyä! Kukapa olisi arvannut, että Ville nauttii näin kovasti isyydestä. Tiina ei ole juurikaan kiinnostunut lapsistaan, mutta Villellä lapset ovat aina ensimmäisenä mielessä. Hän on loistava isi, joka ei hermostu mistään.
1213526.jpg



Palo vain jatkuu ja jatkuu. Palakoon, en piittaa. DILLIGAF
1213593.jpg


On tässä tärkeämpääkin tekemistä: Migellä on nälkä ja Ville on taas jääkaapilla.
1213577.jpg


Hercule Poirot putoaa pepulleen magnetohytkyttimestä ja Tiina seurailee taustalla lasten nukkumista. Ulkona riehuvan tulipalon loimotus näkyy lastenhuoneen ikkunasta ja savua tulee sisällekin. Tämä ei ole hyvä juttu, nyt nuo palavat puut on kyllä myytävä. Ei se muuten lopu.
1220017.jpg



Gunter on jälleen käymässä ja nyt on jo ihan selvää, miksi hän niin innokkaasti auttelee Tiinaa: hän on ihastunut! Tuo toinen vieras on joku Gunterin tuttava, jonka hän toi mukanaan ja sitten kiusasi ja itketti koko ajan. Tiinan on parasta kokata itse, ettei tule enempiä tulipaloja.Toivottavasti tuo on joku tofu-kalkkuna, sillä on aika epäystävällistä laitta liharuokaa kasvissyöjän talossa.
1205057.jpg


Gunter ei mahda itselleen mitään. Nyt hän tasoittaa koristepensaat. Ne olivatkin jo tosi pahasti rehevöityneet. Kiitos, Gunter. Meille ei tarvitse palkata apulaista eikä puutarhuriakaan.
1213566.jpg


Mitähän siellä vällyjen välissä oikein tapahtuu?
1219983.jpg


Ou nou! Tiina näyttää kovin järkyttyneeltä, kun vatsa pompsahtaa taas. Hän ei edes huomannut tervehtiä ovikelloa soittanutta naapuriakaan, joka sai poistua tyhjin toimin. Tässä talossa ravaa jatkuvasti vieraita ihan kutsumatta. Ei niitä sitten kaikkia jaksa tervehtiä. No, nyt on kuitenkin taas perheenlisäystä tulossa. Tiina ei vaikuta tyytyväiseltä.
1213501.jpg


Ville sen sijaan on vauvauutisesta kovasti innoissaan. Hän hellii Tiinan massua ja juttelee vauvalle.
1213571.jpg



Syntymäpäiviä nyt riittää von Himpuloilla. Tässä ensin Burton kasvaa taaperoksi.
1213701.jpg

Sitten on vuorossa Mige. Hänestä tuli tämännäköinen taapero.
1213569.jpg


Ville leikkii lastensa kanssa usein ja huolehtii muutenkin heidän hyvinvoinnistaan esimerkillisesti. Olisipa muillakin tuollainen isi! Mutta miten Villen lapsilla voi olla aivan sähärät hiukset ja noin vinot silmät? Tiina!???
1213548.jpg



Tässä perheessä ollaan koko ajan pää pyörällä. Tiina on viimeisillään raskaana, mutta iso vatsakaan ei estä häntä pyörimästä rajusti magnetohytkyttimessä. En saa häntä millään lopettamaan, vaan hän menee aina vain uudelleen ja uudelleen pyörimään. Jiihaa! Gunter hurraa vieressä. Nyt tulee hyvin vatkattua vauvaa. Toivottavasti tämä jatkuva kieputus ei ole haitaksi sikiönkehitykselle.
1213609.jpg


Ville on töissä, kun Tiinan synnytys käynnistyy. Mutta uskollinen Gunter on paikalla avustamassa. Mige leikkii taustalla onnellisen tietämättömänä aikuisten puuhasteluista.
1213599.jpg


Kaasu makaa lattialla, Linde on Tiinan sylissä. Nyt Von Himpuloiden perhe alkaa olla valmis. Migellä on pieni kalju keskellä päätä, hih.
1213604.jpg


Kaikki vauvat ovat ihan samannäköisiä. Tämä on Linde.
1213644.jpg


Onneksi Gunter on paikalla laittamassa lapsia nukkumaan, sillä Tiina ei hoida heitä. Tässä Kaasu pääsee vihdoin lattialta kehtoon. Lindekin uneksii Gunterista. Hmmm... voiko tästä päätellä jotain? Olen luullut, että yleensä lapset ajattelevat äitiään. Sitä se liiallinen magnetohytkytys teettää: sekaisin ovat, pikku raasut.
1213613.jpg


Kun Ville tulee töistä kotiin, onkin jo toisten synttäreiden aika. Tässä isi auttaa Pikku-Migeä puhaltamaan kynttilät. Burton kasvoi jo taaperosta tenavaksi.
1213629.jpg


Ja tässä he ovat syntymäpäiväasuissaan talon katolla, Mige ja Burton von Himpula. Täytynee hiukan stailata heitä seuraavaan jaksoon.
1213618.jpg


Sanoiko joku, ettei Ville hermostu mistään? Nyt on kyllä lievää hermojen menetystä nähtävissä. Mistähän tässä on kysymys? Ville ei selvästikään halua kuunnella, mutta mitä...
1219935.jpg



Saattaa olla, että se selviää seuraavassa jaksossa tai sitten ei. Tästä jaksosta taisi tulla aika pitkä ja pitkästyttävä. Kiitos, jos jaksoit tänne asti.