Meillä on niin ihanat pojat, sanoo Ville ja hieroo Tiinan selkää. Voisin perustaa vaikka jääkiekkojoukkueen. - No teepäs se, kannustaa Tiina.
1222585.jpg



Ville rakastaa lapsiaan ja lapset jumaloivat häntä. Tässä herkkä hetki Kaasun kanssa.
1222591.jpg


Ville, Linde ja tiivis katsekontakti. Linden rintakehä on oudon sisäänpainunut. Onkohan hänellä ihan terveet keuhkot?
1222592.jpg



Villen mielestä lukeminen kannattaa aina, kuten Jörkkakin sanoi. Myös kaiken kiireen ja lapsenhoidon keskellä Ville haluaa aina löytää hetken aikaa lukemiselle. Hän on hyvin kiinnostunut terveellisestä ruokavaliosta. Mutta Ville hyvä, tuohan on mystiikka-lehti. Ei kai siinä ole ruokajuttuja?!
1222598.jpg



Miten on koulumenestyksesi laita, Mige? Jaksatko tehdä läksyt?
1222608.jpg


Millaisen todistuksen sait, Burton? Tuon ilmeen perusteella olisi voinut parempikin tulla. Älä välitä, ensi kerralla varmaan menee paremmin, kunhan vain teet läksysi.
1222610.jpg


Perheen arkea von Himpuloilla. Kaasu on kyllä syötetty, mutta unohdettu sitten taas lattialle. Ville on Linden kanssa jääkaapilla. Tiina lukee Burtonille ja Mige yrittää kerjätä huomiota Villeltä. Kukaan ei jaksa siivota. - Eli ihan normipäivä.
1222613.jpg



Tiina ei pidä lapsenhoidosta. Hän ei ole oikein äidillinen sillä tavalla. Vaipat pitäisi vaihtaa, mutta arvatkaa, kuka sen saa tehdä. Tiina ei ainakaan tee muuta kuin pitelee inhoten nenäänsä, yökkäilee hetken aikaa ja menee sitten pois jättäen pikku kiljukaulan parkumaan haisulivaipoissa.
1222618.jpg


Myös ruuanlaitosta tulee kinaa ja Tiina on näköjään pahalla tuulella. - Täällä on niin paljon tekemättömiä kotitöitä, valittaa Ville. - Minä kutsun Gunterin paikalle, toteaa Tiina. Hän on niin ihana. - Gunter ja Gunter, aina vaan Gunter. Miksi sinä siitä yksisilmäisestä niin pidät? Sehän puhuukin ihan kuin StarWarsin R2D2, naureskelee Ville. Minä en ainakaan oikein ymmärrä sitä robottipiipitystä.
  - Älä loukkaa mun ystävääni, suuttuu Tiina.
1222624.jpg


Koska perheessä on nälkäisiä suita ruokittavana, Ville alkaa itse kokata. Hän päättää tehdä herkullista tomaattipastaa ja katselee samalla ikkunasta salaman iskemää puuta, joka roihuaa vieläkin ilmiliekeissä (tämä on siis jo neljäs puu tällä tontilla). Silloin Ville huomaa, että siellä roihuaa jotain muutakin, nimittäin...
1222642.jpg


..rakkaus. Gunter ja Tiina rakastuvat!
1222636.jpg

Totta se on. Tiinalla on outo miesmaku.   -  ... grrr, nipistän sinun kylmää peltipeppuasi, Gunter.
1222868.jpg


Kun Ville tajuaa, mitä on tekeillä, hän hurjistuu ja ryntää paikalle kädet nyrkissä.
1222646.jpg



Alahan selittää, Tiina! Tiina näyttää katuvaiselta ja Gunter sanoo blib-blib-glib.
1222654.jpg



Minä en siedä pettämistä enkä anna anteeksi. Meidän suhde on nyt ohi! uhoaa Ville ja varmuuden vakuudeksi vielä läimäyttää Tiinaa, että asia tulisi aivan selväksi. Gunterista ei ota selkoa, mitä se tuumailee. Tarkkailee kuitenkin ainokaisella silmällään kovin kiinnostuneena tilanteen kehittymistä. Kai se on tyytyväinen, mene ja tiedä. Mutta Tiina on ihan aidosti surullinen, sillä hän rakastaa kuitenkin Villeä.
1222690.jpg


Seurasi kaikenlaista tönimistä ja läpsimistä puolin ja toisin. (Simit siis ihan oma-aloitteisesti olivat toistensa kimpussa).
- En ole pettänyt sinua Ville, puolustautuu Tiina, rakastan sinua.
1222664.jpg



- Mitä rakkautta se tuollainen on? Et ehkä ole pettänyt vielä teoissa, mutta ajatuksissa kyllä. Ja se on minulle sama asia, huudahtaa Ville. En ole mikään tohvelisankari, joka saa yksin hoitaa lapset ja taloustyöt samaan aikaan, kun muija flirttailee robotin kanssa! Kuinka voit tehdä tämän minulle? Ajatteletko yhtään lapsiamme? VIHAAN SINUA, TIINA!!!

En ole vielä kertaakaan nähnyt Villeä noin raivona. Ei taida olla mukavaa tulla petetyksi. Voi Ville parkaa. Toisaalta hänellä on aika lyhyt muisti, kun joka käänteessä on itsekin katsellut muiden naisten perään.
1222671.jpg



Sitten Tiinan on lähdettävä töihin. Ville ei aikaile vaan käyttää tilaisuutta heti hyväkseen ja soittaa Stellalle kutsuen hänet vierailulle. Stella tuleekin ja Ville kertoo välirikostaan Tiinan kanssa. Stella kuuntelee myötätuntoisesti. Täytyyhän Villen saada puhua jonkun kanssa.
1222700.jpg


Stella kauhistuu, kun hän kuulee Tiinan rakastuneen servoon. Nehän ovat peltiä! hän huudahtaa. Eikö peltimiehellä ole sydämen paikalla pelkkä sirukortti? Ja sinä kun olet niin hyvä perheenisä, lämminsydäminen ja herkkä mies. Tiinan täytyy olla ihan päästään vialla!
1222705.jpg


Sitten Ville sanoo sen, mitä on koko ajan tuntenut sisimmässään: Stella olet ensirakkauteni, niin ihana ja ymmärtäväinen nainen. Olet niin kaunis ja älykäs. Sinun kylmän vihertävä ihosi on niin sametin pehmeä. Punaiset silmäsi ja mahtavat kulmahampaasi saavat sydämeni hakkaamaan.
1222706.jpg




Jatkuu ...