Stella on kovin pahoillaan Villen puolesta, mutta ei aio enää enempää pahentaa tilannetta alkamalla suhteeseen Villen kanssa. Stellan mielestä Ville on tehnyt kärpäsestä härkäsen ja on nyt kiihdyksissään tullut sanoneeksi tarpeettoman paljon. Stella torjuu Villen (jälleen kerran). Koskahan sinä Ville opit, ettei Stella ole sinua varten? Stellalla on vieläkin menossa kiihkeä romanssi Kreivi Santsilan kanssa ja lisäksi hän on (meikäläisen yllätykseksi) iskenyt silmänsä Fenririin (en ymmärrä yhtään, koska kaikista simeistä Fenrir on kaikkein rumin).
1238460.jpg



Sitten Stella tulee töistä ja sama läpsiminen jatkuu. Aika paljon melua tyhjästä, Ville.
1233222.jpg



Gunter seuraa neuvottomana vieressä, kun Tiina kyynelehtii.  - Emme voi enää tavata, oma peltipeppuni. Se on loppu nyt, ennen kuin mitään alkoikaan, sillä haluan pitää perheeni koossa, nyyhkii Tiina.  - Selvä se, eihän tässä näin pitänyt käydä, vastaa Gunter.
1238517.jpg



Osansa äkäilystä saa myös Gunter: Tänne sinulla ei ole enää mitään asiaa, senkin peltipönttö! Ville uhoaa, eikä ollenkaan ole kiitollinen kaikesta siitä ilmaisesta kotityöstä, jota Gunter on hyvää hyvyyttään talossa tehnyt. Kiittämättömyys on maailman palkka. Minkäs servo sille voi, että Tiina on niin vetävän näköinen lyyli. - Älä ota niin vakavasti, Ville, yrittää Gunter selittää, ei meillä Tiinan kanssa mitään vipinää ole.
1238448.jpg



Seuraavana päivänä Ville bongattiin naapurustossa kihisemässä raivosta. Tässä hän kiehuu Fenririn talon luona. Koita nyt päästä yli tuosta katkeruudesta, Ville ja jatkaa elämääsi.
1233284.jpg




Minun on päästävä tästä hullunmyllystä vähäksi aikaa muualle, tuumii Ville (vaikka on kylläkin itse se joka ylläpitää vihaa). Sitten Ville muistaakin hyvän ystävänsä Jussi HowManyn ja päättää soittaa tälle purkaakseen naishuoliaan. - Mitä, oletko muuttanut? Minkä takia? Sinullahan oli niin mukava kämppä.
1238475.jpg


Työn takia muutin tänne Rockradion yhteydessä olevaan asuntoon, kertoo Jussi. Täällä on hyvät tilat: neljä taloa samalla tontilla. Tontin omistaa tuottaja Usko Kallonen, joka istuu tuossa vieressä. Tuletko käymään? No hyvä, mutta älä sitten ihmettele mun kledjuja, täällä pidetään aika outoa työasua.
1233269.jpg



Kun Ville saapuu, hän on ensin niin äreä, että Jussikin saa läksytyksen. - Voi ei, mitä mä muka oon tehny? äimistelee Jussi. Mussa on varmaan jotain vikaa, koska Stellakin vaan haukkui mut pystyyn, kun yritin saada hänet tänne Vampyyrien yö -ohjelman haastatteluun. Ei onnistunut, pahoittelee Jussi.
1233271.jpg



Haluaisitko laulaa karaokea? kysyy Jussi.  - Joo, kokeillan, vastaa Ville ja tarttuu mikkiin.
1233278.jpg



Se olikin hauskaa ja Ville unohti murheensa ainakin hetkeksi.  - Jussi, olet tosi ystävä, kiittelee Ville. (Te pojat olette tosi söpöjä mikrofonin kanssa, kiittelen minä).
1233274.jpg



Aikaa käytetään myös footbagin potkimiseen ja siinä onkin kylliksi terapiaa, Ville tuumaa.
1233282.jpg



Me ollaan ystäviä, tosiystäviä! Näin iloisissa tunnelmissa Ville lähti kotia kohti.
1238522.jpg



Mutta kotona taas jatkui sama läpsiminen (sitä on meikäläisen suorastaan vaikea estää, kun Ville niin kiihkeästi haluaa pahoinpidellä eukkoaan). Nyt vieläpä lasten läsnäollessa. Onneksi Linde ja Kaasu keskittyvät leikkeihinsä eivätkä paljoa muusta piittaa. Tiinalta menee hermot ja hän sanoo jo tiukasti:  - Joku raja, Ville. Jos lyöt vielä kerran niin mä tapan sut. Ja lyön sua jollain milla sä oot mua hakannut!
1238483.jpg



Aikuisten keskittyessä tappelemaan keskenään lapset jäävät enemmän tai vähemmän heitteille. Tässä talossa on nyt melkoinen siivo ja sotku, koska siivoojaa ei ole haluttu palkata. Lapsenhoitajakin on ihan ääliö. Yrittää syöttää taaperoita, vaikka ne pitäisi kylvettää ja panna kehtoon nukkumaan.
1238523.jpg



Onneksi Burton osoittautuu siivousintoiseksi. Hän on jatkuvasti luuttamassa lattioita ja kantamassa roskia ulos.
1238477.jpg



Veljellistä rakkautta. Ihanaa. Mige antaa suukon Kaasulle, joka on aikamoinen haisuli, sattuneesta syystä. Toivottavasti sosiaalitantat eivät ala intoilemaan huostaanotosta.
1238489.jpg




Ville suorastaan asuu musiikkihuoneessa ja käyttää paljon aikaa soittamiseen. Se on hänen paras harrastuksensa. Tiinan rakastaa miestään. Toivottavasti heidän välinsä kohenevat pian. Olisikohan anteeksipyynnön aika? Molemmat ovat liian ylpeitä ja omasta mielestään se loukattu osapuoli. Jomman kumman olisi nyt annettava periksi, muuten tilanne ei laukea.
1233227.jpg




Tiina päättää kysyä neuvoa Jussi HowManyltä, koska on ihan ymmällään Villen suhteen ja tietää Jussin puhuneen Villen kanssa.  - Mikä sitä miestä oikein vaivaa, kun ei se osaa lopettaa läpsimistä ja haluaa tapella koko ajan? ihmettelee Tiina. En jaksa kohta enää.
1238527.jpg




Jussi lohduttaa Tiinaa. Näköjään makuuhuone soveltuu lohduttamiseen parhaiten. Asiaa selittänee se, että Jussi on romantiikkasimi, jonka elämäntavoitteena on pelehtiä 20 simin kanssa. Tiina on vain yksi monista...
1238530.jpg




Mites tässä nyt näin kävi ja mitä tuli tehdyksi? Ilmeistä päätellen ei ollut kovin kivaa kuitenkaan. Mahtaako syyllisyys painaa? No ei tietenkään paina! Mutta et kyllä voi olla molempien paras kaveri, Jussi.
1238533.jpg




Jussilta riittää rakkautta kaikille tasapuolisesti. Myös Ville pääsee samojen lakanoiden väliin Jussin kanssa. Poikarakkaus on oikeastaan aika suloisen näköistä...
1238726.jpg




Tietääköhän tuottaja Usko Kallonen mitä kaikkea hänen tontillaan tapahtuu? Siitä lisää seuraavassa jaksossa, joka on omistettu kokonaan Jussille ja hänen pyrkimyksilleen rockradion toimittajana ja siminä.